Geert Knockaert | zaakvoerder Atout Languages

Atout Languages werd in 2015 opgericht door Geert Knockaert.

“Na jarenlange ervaring in het taalonderwijs en de bedrijfswereld merkte ik dat heel wat mensen een opleiding willen volgen, maar dikwijls verkeerde keuzes maken. Meestal ontbreekt een grondige analyse. Op die manier volgen mensen een opleiding die niet goed aansluit bij hun verwachtingen en behoeften. Ze gaan niet snel genoeg vooruit of missen de bedrijfsgerichte aanpak. De taalsector is  nooit de meest ambitieuze sector geweest. En in de meeste ondernemingen ontbreekt een echt taalbeleid. Voor zowat alles worden er nauwkeurige procedures uitgewerkt: IT, HR, logistiek, boekhouding, … Maar taal krijgt zelden de aandacht die het verdient. Waarom schakel je anders vier verschillende vertaalbureaus in? Eerder kregen we wel eens de vraag om een taalopleiding te organiseren zonder verdere context. Zo’n benadering biedt weinig kans op slagen.”

Atout Languages

“Daarom helpt Atout Languages ondernemingen je graag met een geïntegreerd taalbeleid. Zo kan je business pas écht groeien. Met andere woorden: Atout Languages maakt je onderneming taalslimmer.

Ook ben ik altijd gepassioneerd geweest door sales en marketing. Van 2013 tot 2015 heb ik voor het volwassenenonderwijs een opleiding winkelbediende uitgewerkt en gegeven. Ook met dit onderdeel wilde ik meer gaan doen. Sindsdien ben ik me hier verder in gaan specialiseren en heb ik al heel wat ondernemers geholpen met hun commerciële uitdagingen.”

Atout Languages is geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille van de Vlaamse overheid voor de pijler opleidingen. Hierdoor kan je tot 30% van je investering besparen.

KMO portefeuille Atout Languages

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte