taalniveau ERK

Analyse taalniveau – intakes

Wil je een snel en duidelijk overzicht van je taalniveau? Vraag hier je niveaubepaling aan, gebaseerd op het Europees ReferentieKader (ERK).

Voorbereiding taalopleiding

Je medewerkers hebben een duidelijke taalachterstand, maar je hebt geen idee hoe je dit moet aanpakken? Atout Languages maakt een snelle en duidelijke analyse en geeft je vervolgens een duidelijk overzicht van de mogelijkheden. Kunnen alle medewerkers samen les volgens of pakken we het anders aan?

Nieuwe job

 Je bent op zoek naar een nieuwe job en je voelt je onzeker over je taalniveau? Na een snelle en duidelijke analyse weet je precies waar je staat en wat je moet doen om het gewenste taalniveau te bereiken. Zo neem je sneller de juiste beslissingen in je carrière. Solliciteren wordt op die manier iets eenvoudiger.

Sollicitanten

Je wil de taalvaardigheid van kandidaten testen tijdens de selectie? Waar Atout Languages het verschil maakt: je krijgt niet alleen een indicatie van het niveau, maar je verneemt ook welke concrete investering (tijd + geld) er nodig is om een kandidaat tot het gewenste taalniveau te brengen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte